Haberler

Webinar : Galeri Aydınlatması



IALD Web Semineri: Galeri Aydınlatma Tesisatları – Kalıcı ve Geçici

PERŞEMBE, 17 EYLÜL 2020 | ŞİKAGO 09:00 CDT (UTC-5)
NEW YORK SABAH 10:00 EST | LONDRA 3:00 P.M. BST | PARİS 16:00 CEST | İSTANBUL 17:00 CEST


Kalıcı ve geçici kurulumların özelliklerinde aydınlatma tasarımcısının kontrol sistemleriyle karşılaştığı zorluklar üzerine bir tartışma için Planlux UK’nin genel müdürü Doğan Kozan, IALD‘ye katılın.

Doğru aydınlatma kontrol sisteminin seçimi sanat galerileri için her zaman önemli olmuştur, ancak son yıllarda daha kritik ve ince ayarlı bir süreç haline gelmiştir. Kontrol sistemleri gelişmiş işlevlerle geliştikçe -ışık kaynaklarının kendilerindeki gelişmiş kaliteyle birleştiğinde- aydınlatma tasarımcılarının, özellikle projelerin ilk aşamalarında aydınlatma kontrol sistemleri hakkında daha ayrıntılı düşünmeleri gerekmektedir. Bu gelişmeler aydınlatma tasarımcısının daha fazla esnekliğe sahip olmasını sağlar; ancak aynı zamanda zorlukları da beraberinde getirir.


KOLTUĞUMU KURTAR